fbpx

Digital Jobs Albania

Bëhuni një freelancer i suksesshëm përmes programit tonë 12 javor të trajnimit intensiv FALAS. Ne do t'ju ndihmojmë të mësoni aftësitë më të kërkuara në ditët e sotme mbi Zhvillim Uebi, Graphic Design, dhe Marketing Dixhital për të shkëlqyer në tregun online të profesionistëve të lirë.

A jeni një grua shqiptare që kërkoni mundësi të reja pune? A jeni nga mosha 16 deri në 35 vjeç? Atëherë mezi presim të marrim aplikimin tuaj.

*Ju lutemi kontrolloni kërkesat tona përpara se të aplikoni

Mundësuar nga

This is a World Bank Group initiative jointly implemented by Learnio (formerly Coderstrust) and EuroPartners Development. The training program will be delivered through Coderstrust Academy’s online learning platform. Watch our video below to learn more!

Procesi

01.

Kontrolloni nëse jeni të përshtatshëm për të aplikuar

Lexoni kërkesat tona këtu dhe shihni nëse kualifikoheni për programet tona

02.

Aplikoni online

Aplikoni për programin duke klikuar në linkun e mësipërm

03.

Testi i vlerësimit

Regjistrohuni në kursin e vlerësimit dhe kaloni testin e vlerësimit për t'u përzgjedhur në programin përfundimtar.

04.

Mësoni aftësi teknike

Do të regjistroheni në njërin prej tre kurseve - Zhvillim Uebi, Dizajn Grafik, ose Marketing Dixhital për të mësuar të gjitha aftësitë teknike të nevojshme për të punuar si freelancer online.

05.

Mësoni aftësi të buta

Për t'ju ndihmuar të gjeni punë online, ne do t'ju mësojmë aftësitë e nevojshme të buta si anglishtja e biznesit dhe aftësitë e një freelanceri. 

06.

Bëhuni një profesionit i lirë i suksesshëm

Ne do t'ju ndihmojmë të krijoni profilet tuaja në tregjet e profesionistëve të lirë si Upwork, Fiverr, People Per Hour, etj. ndërsa ju ndihmojmë të fitoni punët e para online.

Aplikoni tani për të filluar

Klikoni në butonin më poshtë për të aplikuar. Ne do t'ju njoftojmë mbi rezultatet dhe kohën e programit përfundimtar.

sqAlbanian