fbpx

APLIKONI TANI

Përpara se të aplikoni, ju lutemi kontrolloni nëse jeni të përshtatshëm për programet tona:

Për t'u konsideruar i përshtatshëm për programet tona ju duhet të jeni:

  • Një grua shqiptare që jeton në Shqipëri
  • Mosha 16 - 35 vjeç
  • Aktualisht të mos jeni e punësuar me kohë të plotë
  • Të keni aftësi mesatare në gjuhën angleze
  • Të keni kompjuter dhe internet të qëndrueshëm
Nëse i përmbushni të gjitha kriteret e lartpërmendura, ju lutemi aplikoni duke përdorur formularin e mëposhtëm. 
(*please note that we will be using your data to contact you later regarding program information and updates)

Afatet kryesore

Faza e aplikimit

6 – 30 Shtator 

Faza e përzgjedhjes

1 – 31 Tetor 

Faza e trajnimit

November – May

Grupi i parë

Early November to Mid February

Grupi i dytë

Early December to Mid March

Grupi i Tretë

Mid January to end of April

Grupi i katërt

Mid February to end of May

sqAlbanian