fbpx

Kurset tona

Kurset tona janë të ndërtuara për fillestarë absolutë. Synimi ynë është të krijojmë freelancera të suksesshëm dhe për këtë qëllim, ju trajnojmë si për aftësitë teknike ashtu edhe për aftësitë e buta në mënyrë që të përvetësoni gjithçka që ju nevojitet për të filluar punën si freelancer dixhital.

Aplikoni tani për të filluar

Klikoni në butonin më poshtë për të aplikuar. Ne do t'ju njoftojmë mbi rezultatet dhe kohën e programit përfundimtar.

sqAlbanian