fbpx

Dizajn Grafik

Dizajni Grafik është një nga aftësitë më të kërkuara në tregjet e freelancing. Me më shumë kompani që hyjnë në internet çdo ditë, kërkesa për Dizajner Grafikë po rritet gjithnjë e më shumë. Në këtë program, ne do t'ju mësojmë se si të përdorni Adobe Photoshop dhe Illustrator për të krijuar dizajnë të standardeve të industrisë që do t'ju ndihmojnë të merrni lehtësisht punë si freelancer.

*Ju lutemi kontrolloni kërkesat tona përpara se të aplikoni

Përmbajtja e kursit

TË MËSUARIT E PAVARUR

80 orë

TË DREJTUAR NGA MENTORI

40 orë

TESTET

10+

DETYRAT

6

Me këto njohuri, ju do të jeni në gjendje:

Të punoni me programet Adobe standarde të industrisë

Të kuptoni teorinë e dizajnit dhe tendencat moderne të dizajnit

Të krijoni logo unike për marka dhe individë

Të dizenjoni karta biznesi, fletushka, postera, dizajne të mediave sociale, etj.

Të editoni dhe retushoni fotot

Të ndërtoni një portofol të dizenjimeve profesionale në Behance, Dribbble, etj.

Të punoni si një dizajner grafik freelancer në tregje si Upwork, Fiverr, People Per Hour, etj

Kurrikula e kursit

Lloji i grafikave dhe mediave
Color modes dhe resolutions
Pse e përdorim Illustrator?
File i ri/Setup i dokumentit
Workspace dhe Panels
Illustrator zooming, screen modes, navigation dhe undo & redo
Krijimi i objekteve duke përdorur shape tools dhe color apply
Direct Selection Tools, opsione të Copy/Paste
Lock/Unlock, Hide/Show All
Funksioni Arrange
Lasso Tools dhe Magic Wand Tools

 

Scale, Shear dhe Transform Again
Opsionet Rotate dhe Reflect
Clipping Mask dhe Free Transform Tools
Eyedropper & Gradients
Mesh Tools dhe Blend Tools
Offset path, Split Into Grid & Compound Path
Ruler, Guides & Alignment
Stroke Panel dhe Expand
Layer Panel, Transparency Panel dhe Transform Panel
Pen Tools
Type Tools & Outline
Shape Builder
Art Board Tools
Ruaj File dhe opsionet e eksportit

 

Projekti 1 - Dizenjimi i një karakteri të sheshtë
DETYRË: Dizenjoni një karakter të sheshtë

 

Konfigurimi i dokumentit për një kartë biznesi
Tendencat moderne dhe layout frymëzues
Layout
Krijimi i formave të një karte biznesi
Puna me tekstin dhe ikonat
Ruaj File dhe opsionet e eksportit
DETYRË: Dizenjoni një kartë biznesi
Tendencat moderne të fletushkave dhe layout-i
Dizenjimi i fletushkave
DETYRË: Dizenjoni një fletushkë
Dizenjimi i banerit
DETYRË: Dizenjoni një baner
Dizajnimi i një baneri Rollup
DETYRË: Dizenjoni një baner rollup

 

Vector Tracing Manual dhe Auto
DETYRË: Vector Tracing 3 imazhe
Dizajnimi i logos
DETYRË: Dizenjoni një Logo
File i ri/Setup i dokumentit
Workspace dhe Panels
Photoshop screen modes, zooming in/out dhe navigimi
Krijimi i objekteve duke përdorur Marque Tools
Color Apply në Photoshop
Feather, Expand dhe Contract
Koncepti i Layer dhe përdorimi i Layers
Përzgjedhja & Personalizimi i Layer
Merge Layers & Group Layers
Lasso Tools dhe Polygonal Lasso Tools
Magic Wand Tools
Magnetic Lasso Tools
Quick Selection Tools
Object Selection Tools
Dizenjimi i një karakteri vizatimor
DETYRË: Dizenjoni një karakter vizatimor
Hue dhe Saturation – Si të ngjyrosim një imazh bardhë e zi
Niveli dhe kthesat
RGB kundrejt CMYK
DETYRË: Ngjyrosni një imazh bardhë e zi
Pen Tools
Brush tools
Pattern Tools
Layers dhe Blend Mode
Opacity kundrejt Fill
Layer Mask in Depth
Smart Objects
Adjustment Layer
Mprehja e imazheve si profesionist
Ndriçimi i imazhit– rregullimi i ndriçimit
Heqja e njollave dhe të metave nga lëkura
Zbutja e lëkurës
Aplikimi i buzëkuqit artificial
Ndryshimi i ngjyrës së syve dhe të flokëve
DETYRË: Retushoni një imazh
Clipping Path/Heqja e sfondit me Pen Tools
Heqja e sfondit nga flokët
Ndryshimi i sfondit dhe korrektimi i ngjyrës
DETYRË: Heqja e sfondit dhe ndryshimi i sfondit
Teknikat e mjegullimit të sfondit në thellësi
DETYRË: Mjegulloni sfondin
Heqja e objekteve duke përdorur Clone Stamp Tools
Heqja e objekteve duke përdorur Content Aware Tools
DETYRË: Mjegulloni sfondin
Krijimi i një Manipulimi 3D pop out
DETYRË: Manipulimi i imazhit
Rregullimi i ngjyrës dhe korrektimi në thellësi
DETYRË: Axhustimi i ngjyrës dhe korrektimi
Efekte të reflektimit të ujit dhe krijimi i filtrave
DETYRË: Filtra të reflektimit të ujit

Ne gjithashtu do t'ju mësojmë AFTËSI TË BUTA!

pasi ato do t'ju duhen për të shkëlqyer në tregun e freelancerave

Përveç aftësive teknike, ju gjithashtu do të keni nevojë për të përvetësuar aftësitë e një freelanceri në tregun e punës, ku kryesisht do t’ju ofrojmë këshilla dhe truqe të ndryshme se si të fitoni punë dhe të rrisi portofolin tuaj.

Me mentorët tanë ekspertë që janë gjithashtu freelancera profesionistë, ne kemi përgatitur një kurs të plotë të aftësive si freelancer që do t'ju shndërrojë nga një fillestar në një ekspert, në kohë të shkurtër.

Ne do t'ju mësojmë si të gjeni punë të përshtatshme, si të shkruani letra motivimi bindëse dhe si të negocioni për të siguruar tarifa më të mira për punën tuaj.

Shumica e klientëve në tregjet e freelancerave komunikojnë në gjuhën angleze

Për t'ju ndihmuar të përmirësoheni në komunikimin dhe negocimin tuaj, ne do t'ju ofrojmë një kurs të anglishtes së biznesit.

Do të fillojmë me bazat e gjuhës angleze dhe do t'ju mësojmë gjithçka që ju duhet të dini për të komunikuar në mënyrë efektive me klientët tuaj.

Aplikoni tani për të filluar

Klikoni në butonin më poshtë për të aplikuar. Ne do t'ju njoftojmë mbi rezultatet dhe kohën e programit përfundimtar.

sqAlbanian